GRECIA Mykonos cu ZBOR INCLUS
Des de 765 €
Mykonos, Grècia

GRECIA Mykonos cu ZBOR INCLUS

Transport + Accommodation
Creat: dimecres, 6 de juliol del 2022 - Sortida: dissabte, 10 de setembre del 2022
Ref ID: 3016606
Preu total Des de 1.530 €
Creat: dimecres, 6 de juliol del 2022 - Sortida: dissabte, 10 de setembre del 2022

Sobre la destinació

Mykonos és una destinació turística popular a les illes gregues del grup Cíclades, situades al mig del mar Egeu. A la dècada de 1960, Mykonos es va convertir en una meca bohèmia i ara és un dels centres de vacances més brillants del país que fa gala del seu estil i reputació enlluernadors. Aquest Cyclade central va ser durant anys el principal complex mediterrani per a viatgers gais, tot i que recentment Mykonos ha intentat reinventar-se per a una clientela més variada, tot i que la vida nocturna encara és molt gay-friendly, és un paradís per a qualsevol reveller amb nits fortes i llargues. Chora o Mykonos town és la ciutat principal de l'illa. Està ple de carrers estrets i sinuosos, edificis emblanquinats amb guarniments blaus, bons restaurants, botigues de roba i joieria, una llotja de peix i un mercat de verdures. És una de les ciutats més cosmopolites i concorregudes de l'Egeu. A més de Chora, només hi ha una altra ciutat a l'illa, Ano Mera. Ano Mera és bastant i menys turístic. Mentre esteu aquí, visiteu el monestir de Panagia Tourliani, una església ortodoxa grega tradicional que té una bella iconosta. L'illa és seca i estèril, però hi ha algunes platges de sorra fina, les dues més conegudes són Paradise i Super Paradise, però hi ha moltes altres platges que podeu buscar al voltant de l'illa. Des de l'encantador port, agafeu un vaixell cap a les platges o cap a Delos, i viatjareu del present al passat antic, d'un conjunt de mites a un altre.
Més informació

Serveis inclosos

10 de set.
Transport de sortida
Sortida
Blue Air
Blue Air Blue Air - 0B1913
14:30 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
16:00 - Mykonos, Mikonos (JMK)
0 KG Directe
Transport:  0B1913
Classe cabina: Economy
10 de set.
Transferència
Trasllat de Mikonos (JMK) a Casa Grande

transfer

Estàndard Transfer navetta (Autobús)
  • Sense temps d'espera
10 de set.
Allotjament
7 Nits
Casa Grande 8,8 Molt bé
Mykonos - A 5,9 km del centreALLOTJAMENT I ESMORZAR Platis Yialos, Mykonos 84600 Deluxe Double Room NON REFUNDABLE
When you stay at Casa Grande in Mykonos, you'll be by the sea, within a 5-minute drive of Platis Gialos Beach and Psarou Beach. This upscale hotel is 3 mi (4.8 km) from Ornos Beach and 3.1 mi (5 km) from Mykonos Old Port.Pamper yourself with onsite massages, body treatments, and facials. Additional features at this hotel include complimentary wireless internet access, concierge services, and a reception hall.Make yourself at home in one of the 22 guestrooms featuring refrigerators and plasma televisions. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and satellite programming is available for your entertainment. Bathrooms feature showers, complimentary toiletries, and hair dryers. Conveniences include phones, housekeeping is provided daily, and you can request irons/ironing boards.Enjoy a meal at the restaurant or snacks in the coffee shop/cafe. The hotel also offers room service. Unwind at the end of the day with a drink at the bar/lounge or the poolside bar. A complimentary buffet breakfast is served daily from 8 AM to 10:30 AM.Featured amenities include a business center, express check-in, and express check-out. Free self parking is available onsite.
17 de set.
Transferència
Trasllat de Casa Grande a Mikonos (JMK)

transfer

Estàndard Transfer navetta (Autobús)
  • Sense temps d'espera
17 de set.
Transport d'anada i tornada
Tornar
Blue Air
Blue Air Blue Air - 0B1914
16:45 - Mykonos, Mikonos (JMK)
18:15 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
0 KG Directe
Transport:  0B1914
Classe cabina: Economy
1 Assegurances
Ergo Assicurazione Viaggi Assicurazione (Assicurazione Medico-Bagaglio-Annullamento) - Regione (Single Nazione Continente) - Giorni (8)
Preu total Des de 1.530 €
personalitzeu-lo
Reserva aquesta idea
Aquesta idea inclou
Destinacions 1
Transport 2
Allotjaments 1
Trasllats 2
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees